tarieven


ADVIESGESPREK

Voor een zorgvuldige beoordeling van uw zaak maken wij eerst graag kennis met u middels een adviesgesprek. Het adviesgesprek wordt gevoerd met mr. V. Sarkisian en vindt plaats bij ons op kantoor. Voor het adviesgesprek bij ons op kantoor hanteren wij voor particulieren een tarief van € 299,00 (incl. 21% BTW) en voor bedrijven een tarief van € 349,00 (incl. 21% BTW). Het adviesgesprek is inclusief een eerste analyse van uw zaak.

 

Wij bieden u ook de mogelijkheid om een adviesgesprek te voeren via Skype en via WhatsApp. Voor het adviesgesprek via Skype of WhatsApp hanteren wij voor particulieren een tarief van € 249,00 (incl. 21% BTW) en voor bedrijven een tarief van € 299,00 (incl. 21 % BTW).

 

 

JURIDISCHE PROCEDURES 

Advocatenkantoor SERVAAS biedt rechtsbijstand voor een eerlijke prijs. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen tussen het uurtarief en een vast bedrag. Beide tarieven worden bepaald door het belang van de zaak. Omdat iedere situatie uniek is worden de tarieven tijdens het adviesgesprek met u besproken. 

 

GESUBSIDIEERDE RECHTSBIJSTAND

Advocatenkantoor SERVAAS procedeert ook op basis van toevoeging. Afhankelijk van uw inkomen kunt u in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. In dat geval betaalt de overheid een gedeelte van de kosten voor onze rechtsbijstand. Een gedeelte van het bedrag, ook wel eigen bijdrage genoemd, dient u zelf te betalen. Wanneer u een diagnosedocument aanvraagt bij het Juridisch Loket, ontvangt u een korting op deze eigen bijdrage. Meer informatie over gesubsidieerde rechtsbijstand kunt u vinden op de website van de Raad voor de Rechtsbijstand