verblijfsvergunning


De aanvraag voor een verblijfsvergunning is vaak zeer gecompliceerd. De aanvraag moet op de juiste wijze ingediend worden met alle vereiste documenten. Wilt u de aanvraag indienen en heeft u hulp nodig van een gespecialiseerde advocaat? Dan kunnen wij u hierbij helpen, de aanvraag voor u indienen en indien nodig rechtsbijstand verlenen. Heeft u al een aanvraag ingediend maar is deze afgewezen? Dan bestaat nog de mogelijk om bezwaar tegen de beslissing van de IND in te stellen. Wij kunnen u hierbij adviseren en rechtsbijstand verlenen. 


DOELEN VERBLIJFSVERGUNNING

Er zijn verschillende doelen waarvoor u in aanmerking kunt komen voor een verblijfsvergunning. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • een verblijfsvergunning voor verblijf bij uw partner, echtgenoot of kinderen. Voor meer informatie hierover kunt u hier klikken.
  • een verblijfsvergunning voor arbeid of als zelfstandig ondernemer
  • een verblijfsvergunning voor kennismigranten. Voor meer informatie kunt u hier klikken.
  • een verblijfsvergunning voor studenten
  • een verblijfsvergunning op grond van Europees recht
  • een verblijfsvergunning op grond van artikel 8 EVRM

Wij kunnen u ook van dienst zijn als u uw verblijfsvergunning wilt wijzigen of verlengen. 

 

SCHAKEL EEN GESPECIALISEERDE ADVOCAAT IN

Heeft u hulp nodig? Wij helpen u graag bij de aanvraag van uw verblijfsvergunning of bij het maken van bezwaar tegen de afwijzing van uw aanvraag. Wilt u uw mogelijkheden bespreken met onze specialisten? Plan dan een adviesgesprek in met ons.