Vreemdelingenrecht advocaat te Amsterdam en Utrecht

Het reguliere vreemdelingenrecht heeft betrekking op personen die bijvoorbeeld naar Nederland willen komen of een langere of kortere tijd in Nederland willen blijven vanwege familie, studie of werk. In zulke gevallen is het vaak noodzakelijk om een immigratie of een verblijfsvergunning advocaat in te schakelen. Advocatenkantoor Servaas kan u bijstaan bij het aanvragen van een machtiging tot voorlopig verblijf (visum) of een verblijfsvergunning. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het behandelen van zaken die te maken hebben met het verblijf van vreemdelingen in Nederland. 

 

Advocaat voor verblijfsvergunning/immigratierecht

Binnen het vreemdelingenrecht hebben we als immigratie/verblijfsvergunning advocaten intussen zelfs meer dan 17 jaar kennis en ervaring in huis. Wanneer u op zoek bent naar een goede advocaat in het vreemdelingenrecht, dan staan wij dus graag voor u klaar. Zo kunnen wij advocaten voor o.a. verblijfsvergunningen u op dit gebied een passend advies aanbieden, begeleiden bij het doorlopen van diverse procedures en rechtsbijstand verlenen. 

EXPERTISES ADVOCAAT VREEMDELINGENRECHT


VRAAG VOOR VREEMDELINGENADVOCAAT
Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Expertises immigratie advocaat in Amsterdam en Utrecht

Onze vreemdelingenrecht advocaten in Amsterdam en Utrecht staan voor u klaar bij de aanvraag of beroep van onder andere een toegang en verblijf (TEV) en visum kort verblijf (VKV) of bijvoorbeeld het aanvragen van een Nederlandse nationaliteit of verblijfsvergunning. Heeft u een andere specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken met onze vreemdelingenrecht advocaat.